RASPORED BOGOSLUŽJA I OBAVIJESTI (19. – 26. srpnja 2020.)

Ljetni raspored svetih misa kroz mjesec srpanj i kolovoz:

Sveta misa preko tjedna je u 7h, a nedjeljom u 9h i 19h.

 

16. nedjelja kroz godinu

 

PONEDJELJAK

(20. srpanj)

Sv. Ilija, prorok
UTORAK

(21. srpanj)

sv. Lovro Brindizijski, svećenik i crkv. naučitelj (spomendan)
SRIJEDA

(22. srpanj)

Sv. Marija Magdalena (Blagdan)
ČETVRTAK

(23. srpanj)

Sv. Brigita, redovnica, zaštitnica Europe (Blagdan)
SUBOTA

(25. srpanj)

sv. Jakov, apostol (Blagdan). Naslovnik naše Katedrale. Svečana sv. misa u 20h ujedno je i misa zahvalnica za ČETVRTU godinu biskupske službe.
NEDJELJA

(26. srpanj)

17. NEDJELJA KROZ GODINU. Sv. mise su: u 9h i 19h.

 

  • Obnova u Duhu Svetom pokrenula je 2015. godine tridesetodnevnicu za hrvatski narod i za našu domovinu Hrvatsku uoči Dana domovinske zahvalnosti. Pridružimo se molitvi i sudjelovanju na 30 Svetih misa za hrvatski narod i za našu domovinu Hrvatsku, uoči Dana domovinske zahvalnosti! Tridesetodnevnica započinje u subotu, 6. 7. 2020. i završava 4. 8. 2020.
  • Iduća nedjelja, 26. srpnja 2020. je nedjelja sv. Kristofora kada u misijskom djelovanju u našoj domovinskoj Crkvi posebnu pozornost poklanjamo AKCIJI MIVA (misijska vozila) MIVA je međunarodna humanitarna akcija kojom spašavamo živote, vraćamo zdravlje bolesnima, siromašnoj djeci omogućavamo pristup obrazovanju, gradimo škole, crkve i bolnice. Ova akcija omogućava da se našim misionarima nabavi automobili, kamioni, traktori, koji i  magarci. Dobrovoljni prilozi koji se skupe idu za nabavu vozila za misije.