NaslovnicaNovostiRASPORED BOGOSLUŽJA I OBAVIJESTI (17. – 24. ožujka 2019.)

RASPORED BOGOSLUŽJA I OBAVIJESTI (17. – 24. ožujka 2019.)

DRUGA KORIZMENA NEDJELJA – Pačista

 Ime je dobila zbog toga što je još čišća od prve koja se naziva Čista.

 

PONEDJELJAK

(18. ožujak)

Franjevački Svjetovni red u 18.30 sati.
UTORAK

(19. ožujak)

Svetkovina SV. JOSIPA, zaručnika BL. DJ. MARIJE.

Svete mise u našoj župi su: u 7 i 18 sati.

Započinje pobož.13 utoraka sv. Ante“. Svaki utorak pobožnost počinje u 17.15 sati sv. Krunicom, u 17.45 sati pobožnost sv. Anti, a u 18 sati sveta misa s prigodnom propovijedi. Svetu misu za 1. utorak predvodi fra Božo Ćurčija, župnik sv. Ivana Krstitelja u Konjevratima.

SRIJEDA

(20. ožujak)

Probe pjevanja za  dječji zbor ”Ljiljani” u 17.30 sati.

Probe pjevanja za zbor sv. Ante u 18.30 sati.

BIBLIJSKA KORIZMENA SRIJEDA u 18.30 sati. Tema predavanja: Psalmi – škola molitve. Pozivamo sve vjernike na dublje promišljanje Isusove muke.

ČETVRTAK

(21. ožujak)

Euharistijsko klanjanje iza večernje svete mise u 18 sati.
PETAK

(22. ožujak)

3. KORIZMENI PETAK. Pobožnost križnog puta u 17.15h (predvode prvopričesnici). Pozivamo roditelje ovogodišnjih prvopričesnika da dođu na duhovno – molitveni susret koji započinje u 17 sati. U 18h sveta misa s propovijedi – prevodi fra IVICA UDOVIČIĆ, prefekt Franjevačkog sjemeništa u Sinju.

Teme korizmenih petaka: SAKRAMENT – EUHARISTIJA. Pozivamo djecu, mlade, roditelje i sve vjernike da se uključe u korizmenu duhovnu obnovu.

SUBOTA

(23. ožujak)

 

Ministranti imaju svoj susret u 11 sati.

Susret krizmanika sa područja grada Šibenika s ocem biskupom u Katoličkoj osnovnoj školi. Početak susreta je u 10 sati, molim roditelje da djecu dovezu do osnovne škole.

 

 

  • Iduća III. korizm. nedjelja – odlukom biskupa HBK Hrvatski Caritas već trinaestu godinu zaredom u tjednu između druge i treće korizmene nedjelje (od 18. do 24. ožujka 2019.), pokreće korizmenu akciju koja je posvećena molitvi i brizi za Crkvu i naše Hrvate u BiH. Prilozi u milostinji idu za njihovu pomoć! Možete uzeti prigodni letak na kojem možete nazvati donacijski telefon ili uplatom na žiro račun Hrvatskog Caritasa i tako se uključiti u akciju.

Svakog utorka i petka na Radio Mariji je pokrenuta molitva sv. Krunice za sve stradale Banjalučke biskupije i ostali biskupija u BIH.

  • Korizmeno hodočašće naše župe u ŠIROKI BRIJEG i MEĐUGORJE ožujka 2019. Na hodočašće idu dva autobusa koja su popunjena. U cijenu je uračunat prijevoz i zajednički ručak. Cijena iznosi 180kn. Molim hodočasnike koji nisu uplatiti da to učine što prije. Polazak je u 6.00h ispred restorana Uzorite.
  • Inicijativa 40 dana za životorganizira molitvu za nerođene ispred šibenske bolnice od ožujka do 14. travnja od 8 do 20 sati. Naša župa dežura subotom.
  • Pozivamo mlade da se prijave na Biskupijski križni put koji će biti u subotu, 6. travnja 2019. od Banjevaca do Lišana. Organiziran je prijevoz. Mladi koji su zainteresirani neka se prijave kod župnika.
  • Na izlazu iz crkve uzmite korizmeni listić sa događanjima koji nas očekuju u korizmi.
Povezani članci

Najnovije vijesti