NaslovnicaNovostiRASPORED BOGOSLUŽJA I OBAVIJESTI (10. – 17. ožujka 2019.)

RASPORED BOGOSLUŽJA I OBAVIJESTI (10. – 17. ožujka 2019.)

PRVA KORIZMENA NEDJELJA – ČISTA

Čista se zove jer dolazi odmah iza Čiste srijede (Pepelnice).

Započinje proljetni kvatreni tjedan, posvećen pokori i obraćenju.

Tjedan završava Liturgijom kvatri u subotu, 16. ožujka.

Svete Mise nedjeljom i svetkovinama su u: 10 i 18h, a preko tjedna u: 7h i 18h.

  

UTORAK

(12. ožujak)

Franjevački Svjetovni red u 18.30 sati.

Župni caritas svakog utorka od 17 do 18 sati prikuplja prehrambene proizvode i higijenske potrepštine za najugroženije u našoj župi, a svakog 13 u mjesecu caritas dijeli hranu.

SRIJEDA

(13. ožujak)

Probe pjevanja za zbor sv. Ante u 16 sati.

Probe pjevanja za  dječji zbor ”Ljiljani” u 17.30 sati.

BIBLIJSKA KORIZMENA SRIJEDA u 18.30 sati. Tema predavanja: Post – projekt za cijeli život. Pozivamo sve vjernike na dublje promišljanje Isusove muke.

ČETVRTAK

(14. ožujak)

Vjeronauk za prvopričesnike: u 10h i 17h.

Poslije večernje svete mise je klanjanje pred Presv. Oltarskim Sakramentom.

PETAK

(15. ožujak)

Likovno-kreativna radionica od 17 do 19 sati

2. KORIZMENI PETAK. Pobožnost križnog puta u 17.15h (predvode krizmanici). Pozivamo roditelje ovogodišnjih krizmanika da dođu na duhovno – molitveni susret koji započinje u 17 sati. U 18h sveta misa s propovijedi – prevodi fra IVICA UDOVIČIĆ, odgojitelj sjemeništaraca u Sinju.

Teme korizmenih petaka: SAKRAMENT – KRIZMA. Pozivamo djecu, mlade, roditelje i sve vjernike da se uključe u korizmenu duhovnu obnovu.

SUBOTA

(16. ožujak)

Liturgija kvatri.

Ministranti imaju svoj susret u 11 sati.

 

  • Volonteri caritasa pozivaju: neka naša korizmena odricanja pomognu siromašnima! Na izlazu iz crkve možete uzeti KARITASOVE KUTIJICE. Priloge u kutijicama za siromašne donijeti pri kraju korizme (na Cvjetnicu) u crkvu.
  • Korizmeno hodočašće naše župe u ŠIROKI BRIJEG i MEĐUGORJE ožujka 2019. Prijave svakim danom poslije svetih misa ili kod župnika. U cijenu je uračunat autobus i zajednički ručak. Cijena iznosi 180kn. Plaćanje je odmah po prijavi. Polazak je u 6.00h ispred crkve sv. Ante. Prijave su do 25. ožujka.
  • Inicijativa 40 dana za životorganizira molitvu za nerođene ispred šibenske bolnice od ožujka do 14. travnja od 8 do 20 sati. Naša župa dežura subotom.
  • Pozivamo mlade da se prijave na Biskupijski križni put koji će biti u subotu, 6. travnja 2019. od Banjevaca do Lišana. Organiziran je prijevoz. Mladi koji su zainteresirani neka se prijave kod župnika.
  • Na izlazu iz crkve uzmite korizmeni listić sa događanjima koji nas očekuju u korizmi.
Povezani članci

Najnovije vijesti