NaslovnicaNovostiPROMOCIJA KNJIGE "SJEME ZLA"

PROMOCIJA KNJIGE “SJEME ZLA”

U Franjevačkom samostanu sv. Ante Padovanskog u Šibeniku na Šubićevcu u petak, 14. listopada 2022., u samostanskoj dvorani održana je promocija knjige prof. Mate Rupića, pomoćnika ravnatelja Hrvatskog memorijalno-dokumentacijskog centra Domovinskog rata, SJEME ZLA. Knjigu je predstavio priređivač knjige STEVO CULEJ, hrvatski branitelj i bivši saborski zastupnik, u čijoj je vlastitoj nakladi knjiga i objavljena.
U čast dvanaestorici redarstvenika, među kojima je i njegov brat, Stevo Culej, predsjednik Udruge Specijalne policije Domovinskog rata promovirao je svoju knjigu naziva „Sjeme zla” u kojoj otkriva brojne nepoznanice ove ratne jednadžbe. Trideset godina čekao je da završi s knjigom koja opisuje stradanje njegova mlađeg brata Josipa i još jedanaestorice redarstvenika ubijenih 1991. godine u Borovu Selu.
 
 
 
Tko su nalogodavci, a tko ubojice u masakru hrvatskih policajaca u Borovu selu, gdje su danas, zašto nisu kažnjeni i u čemu griješi Republika Hrvatska, govorio je Culej.
Žalosno je da ova istina koje je ugledala svjetlo dana nije u Šibeniku popraćena većom posjetom slušatelja, ali kako kaže sam gosp. Culej ”ima nas dovoljno, jer ni Hrvatsku nije branilo više”. Istina koja oslobađa i boli, očito smeta onima koji je žele ušutkati, ali istina uvijek ostaje i svjetli svima onima koji su stradali za ovu našu lijepu i slobodnu domovinu Hrvatsku. Neka im je laka Hrvatska gruda i vječni pokoj u vječnoj Istini.
 
Povezani članci

Najnovije vijesti