NaslovnicaNovostiDuhovni koncert Alana Hržice rasprodao Tvrđavu i oduševio Šibenik

Duhovni koncert Alana Hržice rasprodao Tvrđavu i oduševio Šibenik

Alan Hržica, poznat po svom jedinstvenom glazbeno-duhovnom pristupu, ponovno je oduševio publiku.

Interes za koncertom bio je iznimno velik. Ulaznice su rasprodane tri tjedna unaprijed, a potražnja za dodatnim ulaznicama nije jenjavala. Ovaj fenomen potvrđuje rastući interes u Hrvatskoj za modernom kršćanskom glazbom.

 

Gost večeri, fra Marin Karačić, otvorio je koncert nadahnutim duhovnim nagovorom i izvedbom svojih najpoznatijih duhovnih pjesama. Dotaknuo je mnoga srca.


Posebno dirljiv trenutak večeri bio je kada je šibenski biskup Tomislav Rogić pozdravio i blagoslovio sve prisutne. Također je podržao ovu manifestaciju, istaknuvši važnost zajedništva i vjere među nama.

Atmosfera u Tvrđavi sv. Mihovila bila je čudesna: od izvanredne produkcije i ozvučenja do predivnog pogleda s tvrđave i srca ispunjenih ljubavlju i radosti. Alan Hržica podijelio je u nekoliko navrata snažne trenutke iz svog duhovnog puta, naglašavajući kako se Božja ljubav manifestira kroz svakoga tko ga istinski ljubi.

Ovaj veliki duhovni koncert organizirali su Grad Šibenik, Franjevački samostan i Župa sv. Ante Padovanskog, pod vodstvom gvardijana, fra Marija Radmana.

Koncert je bio karitativnog karaktera. Za odijel pedijatrije OB Šibenik prikupljeno je 5.500,00 EUR.

IZVOR: Laudato

 

Povezani članci

Najnovije vijesti