NaslovnicaNovostiXI. nacionalni seminar za voditelje formacije i odgovorne u bratstvu Frame u...

XI. nacionalni seminar za voditelje formacije i odgovorne u bratstvu Frame u Šibeniku, 27. – 31. kolovoza 2018.

Framaši koji su po volji Božjoj prihvatili službe voditelja formacije i predsjednika u mjesnim i područnim bratstvima te mjesne i područne duhovne asistente koji s posebnom strpljivošću i blagošću duhovno prate bratstva Frame, kao i mjesne i područne bratske animatore iz OFS–a koji svojim načinom života pružaju mladim framašima primjer kako u svjetovnom staležu živjeti franjevačku karizmu, će se okupiti na XI. nacionalnom seminaru za voditelje formacije i odgovorne u bratstvu Frame. Seminar će se održati u Franjevačkom samostanu i Župi sv. Ante Padovanskog na Šubićevcu u Šibeniku, a okupljanje je predviđeno u ponedjeljak, 27. kolovoza 2018. do 16:30 sati. Okosnicu programa čine predavanja i radionice Euharistija, Način života i Radujte se i kličite.

Pod geslom “Evo me, mene pošalji!” (Iz 6, 8) prisutni će imati priliku upoznati kako autentičnije živjeti svoja krsna obećanja u svjetovnom staležu, kako odgovoriti na opći poziv na svetosti u svakodnevnim stvarima te se podsjetiti kako svi naši pokušaji življenja svetosti izviru iz jednog Izvora u Euharistiji. Vjerujemo da će dosadašnja iskustva i evanđeoska radost doprinijeti da ovaj seminar bude plodonosan.

Neka nas Duh Sveti usmjeri i obogati kako bi formacija u Frami bila na izgradnju naše braće i sestara te na veću slavu Božju. Završetak je u petak, 31. kolovoza u prijepodnevnim satima.

Povezani članci

Najnovije vijesti