NaslovnicaNovostiSvetkovina posvete crkve na Šubićevcu (15.11.2023.).

Svetkovina posvete crkve na Šubićevcu (15.11.2023.).

U samostanskoj crkvi Sv. Ante Padovanskog na Šubićevcu, dana 15. studenoga 2023. godine, svečanim euharistijskim slavljem koje je predslavio fra Ante Jurić, pastoralni suradnik u župi Čvrljevo ali i dugodišnji dušobrižnik za Hrvate u Kanadi u koncelebraciji s fra Mariom Radmanom, gvardijanom i župnikom i braćom svećenicima iz samostana obilježena je 16. obljetnica posvete crkve.
 

 
 
Program je započeo 17 sati molitvom Gospine krunice i prilikom za svetu ispovijed, a u 17. 30 sati fra Mario je održao katehezu na temu: Crkva je naša Majka.
Prije završnog blagoslova župnik fra Mario zahvalio je dragom Bogu na ovom našem bogoslužnom prostoru i svim milostima koje nam neprestano udjeljuje, fra Anti koji se odazvao pozivu i u zajedništvu vjere proslavio ovo euharistijsko slavlje. Zahvalio se svim župljanima koji su se uključili u obilježavanju godišnjice posvete crkve. Izrazio je i nadu da će se i idućih godina, kao i do sada na ovako svečan način obilježavati godišnjice posvete. Pozvao je sve okupljene na ugodno druženje i blagovanje jela koja su pripremile vrijedne ruke naših domaćica.
Povezani članci

Najnovije vijesti

Najava: Ispovijed

NAJAVA: Prodaja kolača

Doček sv. Nikole

Susret Frame Šubićevac