NaslovnicaNovostiRASPORED BOGOSLUŽJA I OBAVIJESTI (6. – 13. rujna 2020.)

RASPORED BOGOSLUŽJA I OBAVIJESTI (6. – 13. rujna 2020.)

23. nedjelja kroz godinu

Svete mise nedjeljom u: 9.30h (župna misa), 11h (dječja/obiteljska) i 19h (misa za mlade)

Svete mise preko tjedna svaki dan u: 7 i 19 sati.

Svaku dan prije večernje svete mise moli se sv. Krunica u 18.30 sati.

PONEDJELJAK

(7. rujan)

sv. Marko Križevčanin, svećenik i mučenik (Spomendan)

Započinje nova školska i vjeronaučna godina. Dragoj našoj djeci želimo sretnu i uspješnu školsku i vjeronaučnu godinu, a posebno prvašićima kojima je to početak novoga životnog razdoblja.  

UTORAK

(8. rujan)

Rođenje BDM – Mala Gospa, (Blagdan)

Svečano se slavi u crkvi Gospe van Grada u Varošu. Središnjim euharistijskim slavljem u 18 sati predsjeda mons. Tomislav Rogić, šibenski biskup.

Pobožnost sv. Anti nakon sv. mise.

ČETVRTAK

(10. rujan)

Klanjanje pred Presvetim Oltarskim Sakramentom, nakon večernje mise u 19h u crkvi sv. Ante. Klanjanje animira bend TALITA KUM.
PETAK

(11. rujan)

U petak, 11. rujna u crkvi sv. Ante će biti sakrament svete ispovijedi za sve učenike, prigodom početka nove školske i vjeronaučne godine u 19.30h. Molimo roditelje da o tome povedu računa i djeci napomenu o svetoj ispovijedi.

Molitvena zajednica Effata ima svoj susret u 20h.

SUBOTA

(12. rujan)

Djeca koja žele postati ministranti, službenici Božjeg oltara, mogu se prijaviti u ministrantsku zajednicu naše župe. Ministrantski susret subotom u 11 sati.

 

Ostale obavijesti:

  • Pozivamo ovogodišnje krizmanike na vjeronauk nedjeljom nakon večernje sv. mise koja je u Sv. krizma u našoj župi je 10. listopada 2020. u 10h. Molimo roditelje povedu računa o dolasku djece na sv. misu i katehezu.
  • Pozivamo sve mlade od 14. do 30 god. (osmaši, srednjoškolci i studenti) koji žele poput sv. Franje Asiškoga naučiti sretno živjeti, da se priduže našoj franjevačkoj mladeži Frami. Susreti se održavaju ponedjeljkom u 20.30 sati.
  • Odrasli koji bi željeli primiti sakramente kršćanske inicijacije (krštenje, krizmu, pričest), mogu se prijaviti do početka mjeseca listopada u župni ured i dogovoriti početak kateheze odnosno priprave za primanje sv. sakramenata. Kateheze za Katekumenat počinju u četvrtak, 10. rujna u 20h na Baldekinu.
  • Od ponedjeljka 09. do četvrtka 11. 09. započinje predbračni tečaj u 19.30 na Baldekinu u Župi Srca Isusova!Nije se nužno prijaviti nego samo doći u naznačeni termin!
Povezani članci

Najnovije vijesti