NaslovnicaNovostiRASPORED BOGOSLUŽJA I OBAVIJESTI (6. – 13. listopada 2019.)

RASPORED BOGOSLUŽJA I OBAVIJESTI (6. – 13. listopada 2019.)

 

 

PONEDJELJAK

(7. listopad)

Bl. Djevica Marija od Krunice. Gospa od Ružarija (Spomendan) Članovi župnog caritasa imaju svoj susret u 19.00h.

Franjevačka mladež (Frama) ima svoj susret u 20.30 sati. Pozivamo mlade da se pridruže Frami.

UTORAK

(8. listopad)

Dan neovisnosti Republike Hrvatske, prisjećamo se dana kada je Sabor Republike Hrvatske donio odluku o raskidu državnopravnih veza sa ostalim republikama i pokrajinama bivše Jugoslavije, i sa ponosom se sjećamo svih onih koji su u Domovinskom ratu pridonijeli da danas živimo u slobodnoj i neovisnoj domovini Hrvatskoj.
SRIJEDA

(9. listopad)

Naši pjevački zborove (dječji, mladi i odrasli) imaju pjevanje prema rasporedu: Dječji zbor ”Ljiljani”, srijedom, u 17.30h; Zbor sv. Ante, srijedom, 18.30h; Zbor mladih nedjeljom u 18h.

Uzveličajte naša misna slavlja. ”Tko pjeva, dvaput moli”.

Likovno-kreativna radionica i Dramska grupa srijedom  u 17.30 sati.

 

ČETVRTAK

(10. listopad)

Klanjanje pred Presvetim Oltarskim Sakramentom, nakon večernje mise u 18h u crkvi sv. Ante. Klanjanje animira bend TALITA KUM.     
PETAK

(11. listopad)

Biblijska zajednica (ČITAČI), poslije večernje mise imaju svoj susret u župnoj dvorani u 18.30h. Pozivamo sve vjernike koji žele razmišljati i produbljivati svoju vjeru kroz Božju Riječ da se priključe.
 

SUBOTA

(12. listopad)

Ministranti imaju susret u 11h.

Župni vjeronauk za sedmi razred u 16h.

 

NEDJELJA

(13. listopad)

Iduća nedjelja je NEDJELJA ZAHVALNOSTI za Božja dobročinstva i plodove zemlje, prigodno ćemo obilježiti na misi u 10 h.

Pozivamo Vas na PREDSTAVLJANJE KNJIGE Darka Pavičića, MEĐUGORJE – Prvih sedam dana u nedjelju, 13. 10. 2019., u crkvi sv. Ante na Šubićevcu nakon večernje svete mise u 18h. Gost je Darko Pavičić, dopisnik Večernjeg lista.

  • LISTOPADSKA POBOŽNOST. U Marijinu smo mjesecu. Svaku večer u 17.30 sati listopadska pobožnost. Molimo osobno i zajednički Gospinu krunicu! Mjesec listopad, je mjesec Svete Krunice. U nakani krunice, svaki dan ćemo moliti za potrebe obitelji u našoj župi, krunicu predvode razne katehetske grupe u našoj župi. Pozivamo vjernike, djecu i mlade da dođete na molitvu sv. krunice
  • Župni vjeronauk za prvopričesnike i krizmanike. Prvopričesnici četvrtkom u 10 i 17h. Krizmanici petkom u 16h. Molimo roditelje da povedu računa o dolasku djece na vjeronauk i svetu misu.
  • Započela je Likovno – kreativna radionica i Dramska grupa za dobni uzrast od god. do 10. god. Roditelji koji se zainteresirani da njihova djeca pohađaju radionicu mogu uzeti UPISNICU sa stolića za duhovni tisak i doći sa djecom u srijedu u 17.30h u župnu dvoranu.
  • ŽUPNI CARITAS promiče djelotvornu kršćansku ljubav prema najpotrebnijima u našoj župi. Primanje stranka: utorkom od 17 do 18 sati. Svakog 13 u mjesecu dijeli se hrana. Svoje novčane priloge za Caritas možete ostaviti u caritasovu škrabicu ili donijeti u caritasov ured utorkom. U nedjelju je 13 u mjesecu, stoga, molimo vjernike da doniraju hranu kako bi mogli podijeliti najpotrebnijima u našoj župi.
  • Inicijativa ”40 dana za život” poziva na promociju knjige Pro-life bestseler ”Neplanirano” u petak, 11. 10. 2019. u 19.30 sati u multimedijalnoj dvorani ”Sv. Mihovil” u prizemlju Interpretacijskog centra ”Civitas Sacra”. Ulaz je slobodan. Knjiga je šokantna, potresana, dirljiva, radosna i daje nadu da pobačaj nema zadnju riječ! Predavači su: Jaga Stojakprimalja, Marija Šošić regionalna koordinatorica inicijative ”40 dana za život” za Dalmaciju, te svjedočanstvo: Za dijete više!

 

Povezani članci

Najnovije vijesti