RASPORED BOGOSLUŽJA I OBAVIJESTI (4. – 11. ožujka 2018.)

TREĆA KORIZMENA NEDJELJA – Bezimena 

Danas obilježavamo 53. obljetnicu smrti časnoga sluge Božjega oca fra Ante Antića, kako u Zagrebu tako i širom Lijepe naše, kao i po cijelom svijetu. Ove godine slavimo 125. obljetnicu njegova rođenja (Prvić Šepurine, 16. travnja 1893.) i njegova krštenja (Prvić Šepurine, 8. svibnja 1893.).

  

NEDJELJA

(4. ožujak)

3. Korizmena nedjelja. Nedjelja solidarnosti i zajedništva s Crkvom i ljudima u Bosni i Hercegovini – put križa i sveta misa, s početkom u 17.15 sati.

Poslijepodne je susret FRAME i OFS-a. U goste nam dolaze framaši i sestre iz OFSa Lišani. Susret započinje u 15.30 sati u velikoj dvorani. Pozvani svi oni koji žele izbliza upoznati OFS-a i FRAMU da dođu na susret.

PONEDJELJAK

(5. ožujak)

Članovi župnog caritasa imaju svoj mjesečni susret u 19h.
UTORAK

(6. ožujak)

Vjeronauk za prvopričesnike: 3.a u 16 sati.

Franjevački Svjetovni red ima susret u 18.30 sati

Svakog UTORKA od 17 do 19 sati prikupljamo prehrambene proizvode i higijenske potrepštine koje možete donijeti u naš župni caritas.

SRIJEDA

(7. ožujak)

Probe pjevanja za zbor sv. Ante u 16 sati

Probe pjevanja za  dječji zbor ”Ljiljani” u 17.30 sati

Biblijske večer neće biti ovu srijedu.

ČETVRTAK

(8. ožujak)

Vjeronauk za prvopričesnike: 3.b. i c. u 10 sati

Euharistijsko klanjanje iza večernje svete mise u 18.30 sati.

PETAK

(9. ožujak)

Likovno-kreativna radionica od 17 do 19 sati

Vjeronauk za krizmanike u 16.30 sati (kroz korizmu)

Četvrti korizmeni petak. Pobožnost križnog puta u 17.15h,  poslije kojeg je sv. misa, korizmena propovijed. Tema ovog korizmenog petaka je: BLUDNOST-ČISTOĆA.  U molitveni križni put predvode sestre iz OFS-a. Pozivamo djecu, mlade, roditelje i sve vjernike da se uključe u korizmene petke.

SUBOTA

(10. ožujak)

Ministranti imaju svoj susret u 11 sati.

 

 

  • U godini majčinstva i pripremu za Treći katolički nacionalni susret obitelji u Solinu (15. – 16. rujna 2018.) u župi organiziramo SUSRET ZA BRAČNE PAROVE od četvrtka 8. ožujka do subote 10. ožujka 2018. s početkom u 19 sati u župnoj dvorani. Voditelj susreta je fra Ivan Maletić, iz franjevačkog samostana Majke Božje Lurdske u Zagrebu.

 

  • Najavljujemo korizmenu TRIBINU ZA MLADE, koja će se održati u našoj crkvi u subotu, 17. ožujka, s početkom u 17 sati. Dolaze nam mladi iz molitvene zajednice ”Srce Isusovo”. Svoje svjedočanstvo vjere s mladima će podijeliti njihov voditelj glazb. umjetnik Alan Hržica.

 

Od DUHOVNOG TISKA ČITAJTE: Glas Koncila; Glasnik Mira;

Glasilo Sl. B. Dobri otac Ante Antić i List ”Marija”