RASPORED BOGOSLUŽJA I OBAVIJESTI (3. – 10. listopada 2021.)

27. nedjelja kroz godinu

Svete mise nedjeljom u: 9.30h (župna misa), 11h (dječja/obiteljska misa) i 18h (misa za mlade)

Svete mise preko tjedna svaki dan u: 7 i 18 sati.

Svaki dan prije večernje svete mise moli se sv. Krunica u 17.30 sati.

NEDJELJA

(3. listopada)

LISTOPADSKA POBOŽNOST u 17.20 sati.

TREĆI DAN TRODNEVNICE u čast sv. Franje Asiškog.

Nakon večernje mise je OBRED PREMINUĆA SV. OCA FRANJE.

Trodnevnicu u čast sv. Franje ima fra Šimun Markulin, prof. na KBF-u u Splitu.

PONEDJELJAK

(4. listopada)

SVETKOVINA sv. Franje Asiškoga, utemeljitelj Franjevačkog reda.

Svete mise: u 7.00h i 18h. Preko večernje svete mise koju predvodi fra Nikola Žulj, župni vikar u GVG Frama Šubićevac će imati primanje i obećanje.

UTORAK

(5. listopada)

Sv. Faustina Kowalska, djevica (Spomendan)

Probe za zborove: Dječji zbor ”Ljiljani” u 19h i Zbor sv. Ante u 20h.

SRIJEDA

(6. listopada)

POBOŽNOST SV. JOSIPU u 17.15h.

 

Nakon večernje mise je susret Franjevačkog Svjetovnog Reda.  Pozivamo nove članove koji žele postati simpatizeri i koji žele rasti u franjevačkoj duhovnosti da dođu u Franj. Svjetovni Red. Susreti se održavaju svake srijede nakon večernje mise u 18.30h.

ČETVRTAK

(7. listopada)

Bl. Djevica Marija od Krunice. Gospa od Ružarija (Spomendan)

Klanjanje pred Presvetim Oltarskim Sakramentom, nakon večernje mise u 18h u crkvi sv. Ante. Klanjanje animira bend TALITA KUM.

Likovno-kreativna radionica u 17.30 sati.

Kateheza za prvopričesnike: u 10 i 17h.

PETAK

(8. listopada)

Kateheza za krizmanike: u 17h.
SUBOTA

(9. listopada)

Ministranti imaju susret u 11h.
NEDJELJA

(10. listopada)

Iduća nedjelja je NEDJELJA ZAHVALNOSTI za Božja dobročinstva i plodove zemlje, prigodno ćemo obilježiti preko dječje misi u 11h.

 Ostale obavijesti:

  • LISTOPADSKA POBOŽNOST. Marijin mjesec. Svaku večer u 17.30 sati je listopadska pobožnost. Molimo osobno i zajednički Gospinu krunicu! Mjesec listopad, je mjesec Svete Krunice. U nakani krunice, svaki dan ćemo moliti za potrebe obitelji u našoj župi, krunicu će predvoditi razne katehetske grupe u našoj župi. Pozivamo vjernike, djecu i mlade da dođete na molitvu sv. krunice svaki dan u crkvi sv. Ante.
  • Započele su župne kateheze za PRVOPRIČESNIKE I KRIZMANIKE. Prvopričesnici dolaze četvrtkom u 10 i 17h (ovisno o smjeni djece u školi), a krizmanici dolaze petkom u 10 i 17h (ovisno o smjeni djece u školi)
  • Dragi župljani,u svrhu digitalizacije i pojednostavljenja župne administracije, te kreiranja jedinstvene i potpune kartoteke župljana, molimo vas da ispunite prijavnicu koju možete uzeti sa stolića za duhovni tisak ili se registrirati na župnom portalu e-zupe.com.
  • U župi je započela LIKOVNO – KREATIVNA RADIONICU za dobni uzrast djece prvog i drugog razreda osnovne škole. Roditelje koji su zainteresirani da njihova djeca pohađaju radionicu mogu dovesti svoje dijete četvrtkom u 17.30h u župnu dvoranu.
  • Molitvena inicijativa ”40 dana za život” u gradu Šibeniku pred Općom bolnicom Šibenik održava molitveno bdijenje koja traje do 31. listopada 2021., svakim danom od 8 do 20 sati. Molimo župljane da se uključe u molitvu za prestanak pobačaja, za život svakog začetog djeteta.
  • U iduću nedjelju, 10. listopada 2021. nam dolaze momci iz katoličko Terapijske zajednice ”Mondo Nuovo” (Novi svijet) iz Nunića. Imat će te mogućnost iza svetih misa pomoći ovoj zajednici u kupovini njihovih radova i poslušati svjedočanstvo o ovisnosti alkoholu, kocki i raznim drugim opijatima.