NaslovnicaNovostiRASPORED BOGOSLUŽJA I OBAVIJESTI (24. veljače - 3. ožujka 2019.)

RASPORED BOGOSLUŽJA I OBAVIJESTI (24. veljače – 3. ožujka 2019.)

 

SEDMA NEDJELJA KROZ GODINU

Svete Mise nedjeljom i svetkovinama su u: 10 i 18h, a preko tjedna u: 7h i 18h.

NEDJELJA

(24. veljače)

Poslijepodne u Katoličkoj Školi u 16h je susret bračnih parova. Tema je: Molitva, a voditelj je pater Arek. Pozivaju se bračni parovi i svi oni koji žele da dođu na susret.
SRIJEDA

(27. veljače)

Probe dječjeg zbora ”Ljiljani” – srijeda u 17.30h.

Probe zbora sv. Antesrijeda u 18.30h.

ČETVRTAK

(28. veljače)

Vjeronauk za prvopričesnike: u 10h i 17h.

Poslije večernje svete mise je klanjanje pred Presv. Oltarskim Sakramentom.

PETAK

(1. ožujak)

Vjeronauk za krizmanike u 16 sati.

Likovno-kreativna radionica od 17 do 19 sati

Franjevačka mladež – Frama u 20.30h.

PRVI PETAK. Molimo Zlatnu krunicu i litanije na čast Srca Isusova iza večernje svete Mise. Prigoda za sv. ispovijed od 17.30h.   

SUBOTA

(2. ožujak)

Ministranti imaju svoj susret u 11 sati.
NEDJELJA

(3. ožujak)

Obred privremenog zavjetovanja (obećanje evanđeoskoga života) i primanja u Franjevački svjetovni red (OFS) Mjesno bratstvo Franjevačkoga svjetovnog reda (OFS) „Sv. Ante Padovanski“ (u osnivanju) bit će preko večernje svete mise u 18 sati. Misu će predslaviti fra Stipe Nimac, OFM, predsjednik Konferencije područnih duhovnih asistenata zadarsko-šibenskog područnog bratstva OFS-a „Sv. Nikola Tavelić“ (Zadar).

 

  • Mjesno bratstvo Franjevačkoga svjetovnoga reda (OFS) „sv. Ante Padovanskoga“ (u osnivanju) za prigodu slavlja privremenih zavjeta i primanja u OFS-a, koje će se održati u iduću nedjelju, 3. ožujka 2019. u 18 sati priređuje DUHOVNU OBNOVU za članove OFS-a koja započinje u četvrtak 28. veljače i traje do subote, 2. ožujka 2019. u župi sv. Ante s početkom u 17 sati. Molimo sve članove OFS-a da se uključe u duhovnu obnovu.
  • Vjernici koji su se prijavili na hodočašće u Loreto, Asiz, Rim i San Giovanni Rotondo, obavještavamo vas da je potrebno do kraja veljače uplatiti prvu ratu od 2000 kn. To možete učiniti u župnom uredu za vrijeme uredovnog vremena ili poslije svetih misa.
  • Od 26. do 28. travnja bit će Nacionalni studijski dan za obitelji u Katoličkoj školi. Oni koji mogu primiti obitelji na dva noćenja u svoj dom neka se jave poslije svete mise.

Od DUHOVNOG TISKA ČITAJTE:

Glas Koncila, List Marija i Glasnik Mira

Povezani članci

Najnovije vijesti