NaslovnicaNovostiRASPORED BOGOSLUŽJA I OBAVIJESTI (20. – 27. listopada 2019.)

RASPORED BOGOSLUŽJA I OBAVIJESTI (20. – 27. listopada 2019.)

  

Dvadeset i deveta nedjelja kroz godinu

Mise nedjeljom u: 10 i 18 sati.

Svete mise preko tjedna svaki dan su u: 7h i 18h.

LISTOPADSKA POBOŽNOST u 17.30 sati.

 

NEDJELJA

(20. listopad)

Danas Crkva obilježava Svjetski dan misija ili Misijsku nedjelju.

Pokrećemo MISIJSKU AKCIJU U ŽUPI koja se zove 1 KUNA – 1 OBROK.  Sakupljat ćemo novac na način da svakoga dana ubacimo 1 kunu u kasicu i izmolimo Oče naš, Zdravo Marijo i Slava Ocu za potrebe misija i misionara. Pri izlazu iz crkve možete kupiti misijske narukvice koje koštaju 5 kn i uzeti misijsku kutijicu te papir ime misionara za kojega ćete moliti. Prikupljeni novac koji se skupi biti će uplaćen misiji u Zambiji koju vodi don Boris Dabo.

Zajedno budimo ustrajni u djelima i molitvi za misije.

PONEDJELJAK

(21. listopad)

Franjevačka mladež (Frama) ima svoj susret u 20.30 sati.

Pozivamo mlade da se pridruže Frami.

UTORAK

(22. listopad)

Sv. Ivan Pavao II, papa (spomendan)

Franjevački svjetovni red (OFS-a)  ima svoj susret u 18.30h.

SRIJEDA

(23. listopad)

Sv. Ivan Kapistranski, prezbiter (spomendan)

Probe pjevanja: Dječji zbor ”Ljiljani” u 17.30h; Zbor sv. Ante u 18.30h

Likovno-kreativna radionica i Dramska grupa srijedom  u 17.30 sati.

 

ČETVRTAK

(24. listopad)

Vjeronauk za prvopričesnike: u 10 i 17h.

Klanjanje pred Presvetim Oltarskim Sakramentom, nakon večernje mise u 18h u crkvi sv. Ante. Klanjanje animira bend TALITA KUM.     

PETAK

(25. listopad)

Vjeronauk za krizmanike: u 16h.

Biblijska zajednica (ČITAČI), poslije večernje mise imaju svoj susret u župnoj dvorani u 18.30h. Pozivamo sve vjernike koji žele razmišljati i produbljivati svoju vjeru kroz Božju Riječ da se priključe.

 

SUBOTA

(26. listopad)

Ministranti imaju susret u 11h.

 

– LISTOPADSKA POBOŽNOST. U Marijinu smo mjesecu. Svaku večer u 17.30 sati listopadska pobožnost. Molimo osobno i zajednički Gospinu krunicu! Mjesec listopad, je mjesec Svete Krunice. U nakani krunice, svaki dan ćemo moliti za potrebe obitelji u našoj župi, krunicu predvode razne katehetske grupe u našoj župi. Pozivamo vjernike, djecu i mlade da dođete na molitvu sv. krunice.

– Pozivamo Vas na promociju dokumentarnog-igranog filma GLAVU DOLE RUKE NA LEĐA od autora dokumentarnog filma SRCE VUKOVARA Stipe Majića Pipe, u srijedu, 23. 10. 2019. u 18.30 sati u samostanskoj dvorani na Šubićevcu. Ulaz je slobodan. Film GLAVU DOLE RUKE NA LEĐA je igrano dokumentarni film koji prikazuje dramatične trenutke zarobljavanja odvođenja, maltretiranja i ubijanja hrvatskih branitelja i civila u srpskim koncentracijskim logorima. Na promociji filma gostovati će vukovarski hrvatski branitelji iz Domovinskog rata Predrag Mišić Peđa i Stipe Majić Pipe.

Pokrenuli smo akciju za kupnju novih stolica u našim dvoranama za vjeronauk. Stare stolice i klupe su dotrajale, stoga molimo sve vjernike da svojim prilogom pripomognu u nabavi novih stolica. Svaka stolica košta 250 kn. Neka Bog nagradi i blagoslovi svaki vaš dar.

– Župa Uznesenja Marijina iz Bilica organizira DUHOVNU OBNOVA ZA LIJEČNIKE, LIJEČNIČKO OSOBLJE I NJIHOVE OBITELJI, u nedjelju, 27. 10. 2019. u Duhovnom centru. Voditelj je fra Lazar Perica, župnik. Program počinje u 16h.

– Župni caritas povodom blagdana Svih Svetih i Dušnog dana upriličuje humanitarnu akciju prodaje svijeća. Cilj je prikupiti novčana sredstva za pomoć socijalno ugroženih obitelji. Svijeće možete kupiti u iduće nedjelje, 27. 10. na izlazu iz crkve kod naših volontera.

 

Povezani članci

Najnovije vijesti