NaslovnicaNovostiRASPORED BOGOSLUŽJA I OBAVIJESTI (16. – 23. prosinca 2018.)

RASPORED BOGOSLUŽJA I OBAVIJESTI (16. – 23. prosinca 2018.)

TREĆA nedjelja došašća – Nedjelja Caritasa

 

NEDJELJA

(16. prosinac)

Nedjelja je Caritasa – dan posvećen brizi za najpotrebnije. Pozvani smo udijeliti priloge za siromašne i na taj im način uljepšati božićne blagdane. U tu svrhu ide i akcija prodaje kolača, fritula. Kupnjom pomažete!  U mnogim krajevima slavi se ovaj dan i kao majčin dan poznatiji pod imenom MATERICE!
UTORAK

(18. prosinac)

Franjevački svjetovni red (OFS-a) svoj susret ima u 18.30h.
 

SRIJEDA

(19. prosinac)

Probe pjevanje: Zbor sv. Ante u 18.30h; Dječji zbor ”Ljiljani” u 17.30h.
ČETVRTAK

(20. prosinac)

Poslije večernje sv. mise je klanjanje pred Presvetim Sakramentom.
 

PETAK

(21. prosinac)

Likovno-kreativna radionica od 17 do 19 sati. Dramska grupa u 17h.

Franjevačka mladež – Frama u 20.30 sati.

 

SUBOTA

(22. prosinac)

U subotu, 22. prosinca u 18h u crkvi sv. Ante je BOŽIĆNA ISPOVIJED.

U 17.45h, prije same ispovijedi će biti pokorničko bogoslužje kao priprava za sakrament svete ispovijedi. Pozivamo vjernike, mlade i djecu da dođu na božićnu svetu ispovijed. Na raspolaganju će biti više svećenika.

NEDJELJA

(23. prosinac)

ČETVRTA NEDJELJA DOŠAŠĆA. Pozivamo Vas na koncert USUSRET BOŽIĆU, u nedjelju, 23. 12. u 19 sati (crkva sv. Ante – Šubićevac).

Sudjeluju: Pivači sv. Jakova i Učenici Glazbene škole Ivana Lukačića.

  • Mise zornice u našoj crkvi svakog dana, osim nedjeljom, u 6 sati.
  • Susreti pojedinih župnih zajednica i kateheze nastavljaju se poslije božićnih praznika.
  • U subotu, 12. – prijepodne župnik će pohoditi starije i bolesne u našoj župi. Ako još netko želi prijaviti svoje bolesnike koji se žele ispovjediti i pričestiti za Božić mogu to učiniti poslije svetih misa.
  • Raspored za BLAGOSLOV OBITELJI nalazi vam se na stoliću za duhovni tisak.
  • Božićne svijeće možete uzeti u sakristiji poslije svetim misa kao i Kalendar za 2019. god. od 13 listova u izdanju našeg Franjevačkog samostana i Župa samostanskog okružja. Kalendare možete kupiti ispred crkve ili poslije svetih misa. Cijena je
  • Poslije svetih misa Župni Caritas, Franjevački Svjetovni Red i Frama Šubićevac povodom Nedjelje Caritasa organiziraju akciju prodaju kolača, fritula, kuhanog vina, čaja… i prikupljanje živežnih namirnica (ulja, brašna, tjestenine, šećera,…) za potrebe socijalno ugroženih obitelji iz naše župe. Svoje namirnice možete donijeti u župni Caritas svakog utorka od 17h do 18h. Današnja sva milostinja ide za Caritas.
  • Pozivamo Vas na koncert Djeca pjevaju Adventu, koncert dječ. zborova Šibenske biskupije u Katedrali sv. Jakova, ponedjeljak, 12. 2017., u 19h. Nastupit će i naš dječji zbor ”Ljiljani”. Podržimo ih svojim dolaskom. U 23h dolazak Betlehemskog svjetla. U 24h će biti Proslava – najava Božića (oglašavanje zvona s gradskih zvonika).

Od KATOLIČKOG TISKA:

Glas Koncil, List ”Marija” i Glasilo Dobri Ante Antić

Povezani članci

Najnovije vijesti