NaslovnicaNovostiRASPORED BOGOSLUŽJA I OBAVIJESTI (15. – 22. prosinca 2019.)

RASPORED BOGOSLUŽJA I OBAVIJESTI (15. – 22. prosinca 2019.)

”Upamti da u Božjim očima ništa nije maleno.

Sve što činiš čini s ljubavlju.” sv. mala Terezija

 

NEDJELJA

(15. prosinac)

Nedjelja je Caritasa – dan posvećen brizi za najpotrebnije. Pozvani smo udijeliti priloge za siromašne i na taj im način uljepšati božićne blagdane. U tu svrhu ide i akcija prodaje kolača, fritula… Kupnjom pomažete! U mnogim krajevima slavi se ovaj dan i kao majčin dan poznatiji pod imenom MATERICE!
 

SRIJEDA

(18. prosinac)

Probe pjevanje: Zbor sv. Ante u 18.30h; Dječji zbor ”Ljiljani” u 17.30h.

Likovno-kreativna radionica i Dramska grupa u 17.30 sati.

ČETVRTAK

(19. prosinac)

Vjeronauk za prvopričesnike neće biti.

Klanjanje pred Presvetim Oltarskim Sakramentom, nakon večernje mise u 18h u crkvi sv. Ante. Klanjanje animira bend TALITA KUM.

 

SUBOTA

(21. prosinac)

U subotu, 21. prosinca u 17.30h u crkvi sv. Ante je BOŽIĆNA ISPOVIJED.

U 17.15h, prije same ispovijedi će biti pokorničko bogoslužje kao priprava za sakrament svete ispovijedi. Pozivamo vjernike, mlade i djecu da dođu na božićnu svetu ispovijed. Na raspolaganju će biti više svećenika.

NEDJELJA

(22. prosinac)

ČETVRTA NEDJELJA DOŠAŠĆA.

Pozivamo Vas na koncert ADVENTSKI KONCERT, u nedjelju, 22. 12. u 19 sati (crkva sv. Ante, Šubićevac). Sudjeluju: Gradski pjevački zbor ”NEUMA” iz Drniša i Vokalni sastav ”COR CHRISTI” iz Šibenika.

  • Mise zornice u našoj crkvi svakog dana, osim nedjeljom, u 06:30 sati.
  • Susreti pojedinih ŽUPNIH ZAJEDNICA I KATEHEZE nastavljaju se poslije božićnih praznika.
  • U ponedjeljak, 12. (poslijepodne) župnik će pohoditi starije i bolesne u našoj župi. Ako još netko želi prijaviti svoje bolesnike koji se žele ispovjediti i pričestiti za Božić mogu to učiniti poslije svetih misa.
  • Raspored za BLAGOSLOV OBITELJI nalazi vam se na stoliću za duhovni tisak.
  • Božićne svijeće možete uzeti u sakristiji poslije svetih misa kao i Kalendar za 2020. god. u izdanju našeg Franjevačkog samostana i Župa samostanskog okružja.
  • Poslije svetih misa Župni Caritas, Franjevački Svjetovni Red i Frama Šubićevac povodom Nedjelje Caritasa organiziraju akciju prodaju kolača, fritula, kuhanog vina, čaj… za potrebe socijalno ugroženih obitelji iz naše župe. Današnja sva milostinja ide za Caritas.
  • Pozivamo Vas na koncert Djeca pjevaju Adventu, koncert dječjih zborova Šibenske biskupije u Katedrali sv. Jakova, utorak, 12. 2017. u 19h. Nastupit će i naš dječji zbor ”Ljiljani”. Podržimo ih svojim dolaskom. Poslije koncerta je dolazak Betlehemskog svjetla. Narednih u crkvi možete uzeti betlehemsko svijetlo i odnijeti u svoje domove. U 24h će biti Proslava – najava Božića (oglašavanje zvona s gradskih zvonika).
Prethodni članak
Sljedeći članak
Povezani članci

Najnovije vijesti