NaslovnicaNovostiRASPORED BOGOSLUŽJA I OBAVIJESTI (13. - 20. veljače 2022.)

RASPORED BOGOSLUŽJA I OBAVIJESTI (13. – 20. veljače 2022.)

ŠESTA NEDJELJA KROZ GODINU

Svete mise nedjeljom u: 9.30 sati (župna misa), 11 sati (dječja/obiteljska) i

18 sati (misa za mlade). Svete mise preko tjedna u: 7 sati i 18 sati.

Pola sata prije večernje mise se moli sv. krunica. 

 

PONEDJELJAK

(14. veljače)

Probe župnog zbora u 18.30h.

Susret franjevačke mladeži – FRAMA u 20.30 sati.

UTORAK

(15. veljače)

Probe dječjeg zbora ”Ljiljani” u 19h.
SRIJEDA

(16. veljače)

VELIKA DEVETNICA U ČAST SV. JOSIPA. 2 SRIJEDA

u 17.30h pobožnost i litanije sv. Josipu, prilika za sv. ispovijed

u 18h Sveta misa. Nakon mise slijedi cjelonoćno klanjanje.

Molimo klanjatelje koji su se prijavili u devetnici za cjelonoćno klanjanje da zadrže svoj termin do kraja devetnice, a pozivamo i ostale vjernike da se upišu za uru klanjanja kako bi se uključio što veći broj zagovaratelja u našim zajedničkim nakanama.

ČETVRTAK

(17. veljače)

Kateheza za prvopričesnike u 10 i 16 sati.

Klanjanje pred Presvetim Oltarskim Sakramentom, nakon večernje mise. Animira bend TALITA KUM.

Likovno-kreativna radionica u 17.30h.

PETAK

(18. veljače)

Kateheza za krizmu u 10.

BIBLIJSKA ZAJEDNICA – u 18.30h.

SUBOTA

(19. veljače)

Ministranti imaju svoj susret u 11h.

Upis za vjeronauk za predkrizmanike 7. razreda u 16h.

NEDJELJA

(20. veljače)

7. NEDJELJA KROZ GODINU

 

Ostale obavijesti:

  • BIBLIJSKA ZAJEDNICA – svakog petka nakon večernje mise u župnoj dvorani u 30h. Pozivamo sve vjernike koji žele razmišljati i produbljivati svoju vjeru kroz Božju Riječ da se priključe, posebno pozivam čitače koji čitaju preko svetih misa.
  • Dragi roditelji ovogodišnjih kandidata za sakramente sv. ispovijedi, Prve pričesti i krizme, uza sve svoje životne brige i probleme, ne zaboravite vašu najvažniju i najuzvišeniju zadaću: odgajati svoju djecu u humanosti i kršćanskom duhu. Stoga, vas molim i potičem da povede računa o dolasku vaše djece na katehezu i svetu misu.
  • Dragi župljani, nalazimo se u Velikoj devetnici „Devet srijeda sv. Josipu“ prije same svetkovine sv. Josipa koji se slavi 19. ožujka. Program u devetnici svake srijede je: u 17.30 sati pobožnost sv. Josipu (krunica i litanije) i prilika za ispovijed, zatim sveta misa u 18 sati. Nakon svete mise slijedi cjelonoćno klanjanje. Svake srijede kroz devetnicu je post i nemrs (preporuka o kruhu i vodi). Pozivamo sve župljane i vjernike da se uključe u ovu devetnicu sa svojim nakanama, molitvama, željama i zahvalama. Nakane koje molimo kao župna zajednica su: za duhovni preporod naših obitelji i blagoslov djece, za dar bračnog partnera, za duhovna zvanja, za oslobođenje od bolesti i za našu Domovinu.
  • Preporučujemo naš duhovni tisak: Glas Koncil, Glasnik Mira Međugorje, List ”Marija”, Dječji list – Mak. Osim toga naša župa posjeduje BIBLIOTEKU koja se nalazi pokraj velike župne dvorane gdje možete posuditi duhovno štivo i pročitati. Sveti Padre Pio je vjernicima uvijek preporučivao duhovno štivo, a posebno tijekom teških razdoblja u životu: „Pomozi si u ovom nemirnom razdoblju čitajući duhovnu literaturu. Takve knjige izvrsna su hrana za dušu. One nam nevjerojatno pomažu napredovati na putu kršćanskog savršenstva. Ono što postižemo čitanjem ovih knjiga nije ni na koji način inferiorno onome do čega dolazimo molitvom i svetom meditacijom. U molitvi i meditaciji mi govorimo Gospodinu, a prilikom čitanja duhovne literature Bog govori s nama. Prije nego što počneš čitati, uzdigni svoj um Gospodinu i zamoli Ga neka On vodi tvoj um, neka govori tvom srcu i pokrene tvoju volju.“
  • Dragi župljani,u svrhu digitalizacije i pojednostavljenja župne administracije, te kreiranja jedinstvene i potpune kartoteke župljana, potičemo i molimo vas da se registrirati na župnom portalu https://www.e-zupe.com/zupa-prijave/zupa-subicevac.
Povezani članci

Najnovije vijesti