NaslovnicaNovostiRASPORED BOGOSLUŽJA I OBAVIJESTI (11. – 18. prosinca 2022.)

RASPORED BOGOSLUŽJA I OBAVIJESTI (11. – 18. prosinca 2022.)

Svete mise nedjeljom u: 9.30h (župna misa), 11h (dječja/obiteljska) i 18h (misa za mlade)

TREĆA NEDJELJA  DOŠAŠĆA

Nedjelja Caritasa

Svete mise preko tjedna u: 6.30 sati (Misa zornica) i 18 sati.

Pola sata prije večernje mise moli se krunica.

 

NEDJELJA

(11. prosinca)

TREĆA NEDJELJA DOŠAŠĆANedjelja Caritasa. Dan posvećen brizi za najpotrebnije, kako bi i oni radosno doživjeli božićne blagdane Franjevački Svjetovni Red i Frama Šubićevac povodom Nedjelje Caritasa, organiziraju AKCIJU PRODAJE KOLAČA. Sav prihod od prodaje kolača ide za naš župni caritas i ljude u potrebi. Milostinja koja se na misama prikupi ide za Caritas. Hvala svima koji su se odazvali i svojim prilogom ili donacijom pomogli caritasu.

 

DUHOVNA OBNOVA U DOŠAŠĆU s početkom u 18 sati.

Sveta misa, svjedočanstvo i klanjanjebračni par Petar i Martina Radonić iz Zagreba, članovi molitvene zajednice ”Srce Isusovo”.

PONEDJELJAK

(12. prosinca)

Likovno-kreativna radionica u 18 sati.

FRAMA ima susret u 20.30 sati.

UTORAK

(13. prosinca)

Sv. Lucija, djevica i mučenica (Spomendan)

Probe pjevanja za Dječji zbor ”Ljiljani” u 19 sati.

 

RADIONICA KREATIVNOG PLESA I POKRETA za djecu od 4. do 12. godina starosti. Radionica se odvija u župnoj dvorani svakog utorka u 17.30 sati. Voditeljica je Miljenka Mikulandra, instruktorica klasičnog plesa baleta.

SRIJEDA

(14. prosinca)

Sv. Ivan od Križa, prezbiter i crkv. naučitelj, (Spomendan)

Susret prezidija Marijine legije – međunarodna laička organizacija u 16.30 sati.

POBOŽNOST SV. JOSIPU u 17.30 sati.

ČETVRTAK

(15. prosinca)

DEVETNICA BOŽIĆU – od 15. do 23. prosinca

Dragi vjernici, zadnje dane na zornicama i večernjim misama molimo devetnicu ususret Božiću. Zajedno molimo kako bismo se što bolje pripremili za dolazak malenoga Boga! Preko večernje mise pjevana večernja molitva iz časoslova u 18h.

PETAK

(16. prosinca)

Kateheze za KRIZMANIKE u 17 sati.

DEVETNICA BOŽIĆU

SUBOTA

(17. prosinca)

DRUGI DIO DOŠAŠĆA

Ministranti imaju susret u 11h.

DEVETNICA BOŽIĆU

NEDJELJA

(18. prosinca)

4. NEDJELJA DOŠAŠĆA. DEVETNICA BOŽIĆU

DUHOVNA OBNOVA U DOŠAŠĆU s početkom u 18 sati.

Sveta misa, svjedočanstvo i klanjanjeMolitvena zajednica Svete Obitelji iz Osijeka. Misu predvodi p. Sebastijan Šujević.

 

Ostale obavijesti:

  • DUHOVNA OBNOVA U DOŠAŠĆU – Bog sam hita da nas spasi, duhovna priprema za svetkovinu Kristova rođenja. Kroz četiri nedjelje u došašću s početkom u 18h dolazit će nam razni gosti koji će nam svojim svjedočanstvima prenijeti snagu vjere i susreta sa živim Bogom. Program duhovne obnove: sveta misa, svjedočanstvo, klanjanje i druženje. Neka nam ova duhovna priprema donese osvježenje vjere u naše živote kako bi bili istinski učenici Kristova evanđelja.
  • Dragi župljani, u tijeku je BLAGOSLOV OBITELJI. Prijave preko naše web stranice e-zupe na ovom linku: https://www.e-zupe.com/najava/blagoslov/zupa-subicevac ili prijavnicu možete uzeti i na stoliću za duhovni tisak i popunjenu predati župniku. Oni župljani koji su se prijavili prošle godine ili kome je svećenik prošle godine bio u blagoslovu obitelji ne trebaju popunjavati ili se prijavljivati na ovu prijavnicu jer su već upisani. Župnik će doći onima koji su prijavljeni i koji žele primiti svećenika u svoj dom. Raspored obitelji je objavljen na našoj web stranici a možete uzeti i letak na stoliću za duhovni tisak.
  • Danas završava MISIJSKA AKCIJA pod nazivom 1KN=1OBROK. Trebali ste danas donijeti svoje misijske kutijice i ostaviti ispred oltara. Ovom akcijom pomažemo misiji u Keniji koju vodi fra Miro Babić. Hvala svima koji su se uključili u ovu akciji.
  • SVETA ISPOVIJED PRIJE BOŽIĆA. Svakim danom pola sata prije večernje svete mise svećenik je na raspolaganju za svetu ispovijed. Zajednička ispovijed za cijelu župu će biti u utorak, 12. u 17.30 sati.
  • Pohod starijim i nemoćnima u našoj župi (kroz ovaj tjedan) koji se žele ispovjediti i pričestiti za Božić.
  • Tiskan je kalendar za 2023. god. u izdanju našeg Franjevačkog samostana i Župe. Osim jednolisnog imamo i kalendar od 13 listova. Došle su i božićne svijeće, tamjan i lumini. Možete uzeti u sakristiji svakim danom nakon svetih misa.
Povezani članci

Najnovije vijesti