NaslovnicaNovostiNAJAVA: Tribina „40 dana za život“

NAJAVA: Tribina „40 dana za život“

Hvaljen Isus i Marija!

Draga braćo i seste u Kristu,

pozivamo vas na tribinu o temi majčinstva, u sklopu koje ćemo prikazati naš dokumentari film „40 dana…“ i upoznati vas na koje sve načine „Centar za život – Split„ konkretno pomaže trudnicama u potrebi. Svoje iskustvo rada sa trudnicama s vama će podijeliti Marija Šošić, voditeljica Centra za život.

Tribina će se održati 12.03.2023. u Franjevačkom samostanu i župi sv. Ante, Šubićevac u Velikoj samostanskoj dvorani s početkom u 19 sati.

Dokumentarni film „40 dana…“ govori o rješenju problema pobačaja, o plodovima i rezultatima najveće svjetske molitvene pro-life inicijative „40 dana za život“. Radnja filma bogata je brojnim svjedočanstvima molitelja i sudionika Inicijative, žena i muškaraca koji su odabrali život. Kadrovi s njihovom djecom uljepšavaju cijelu filmsku priču. Dio ove velike filmske priče također čine i svjedočanstva onih kojima je prijetio pobačaj, ali i onih koji pate od rana pobačaja.

Filmska priča uvodi čovjeka u istinitu stvarnost borbe između života i smrti te odgovora na pitanje o temelju borbe za život i što je izvorište kulture života. Film je nastao sa željom da se svijetu posvjedoči proživljeno iskustvo borbe za život u Hrvatskoj i posvjedoče divna Božja djela kroz Inicijativu u Hrvatskoj i svijetu.

Uz brojne, u filmu sudjeluju tri nositelja inicijative. Pokretač i predsjednik Shawn Carney, internacionalni direktor Robert Colquhoun i predsjednik za Hrvatsku Ante Čaljkušić.

Radujemo se vašem dolasku.

U ljubavi za malene,

Inicijativa „40 dana za život“ – Šibenik

Povezani članci

Najnovije vijesti