Franjevački samostan i Župa sv. Ante Šubićevac

RASPORED BOGOSLUŽJA I OBAVIJESTI (9. – 16. rujna 2018.)

Dvadeset i treća nedjelja kroz god.

 

UTORAK

(11. rujna)

U utorak je susret za članove Franjevačkog Svjetovnog Reda-OFS. Susret počinje u 19.30 sati u samostanskoj dvorani. Pozivamo sve one koji žele postati simpatizeri i koji žele rasti u franjevačkoj duhovnosti da dođu u Franj. Svjetovni Red.
 

SRIJEDA

(12. rujna)

Presveto Ime Bl. Djevice Marije (Spomendan)

Poslije večernje mise je susret ČITAČA. Pozivamo sve vjernike koji žele    razmišljati i produbljivati svoju vjeru kroz Božju Riječ da dođu na susret.

ČETVRTAK

(13. rujna)

Sv. Ivan Zlatosuti, biskup i crkveni naučitelj (Spomendan)

Redovito župno klanjanje pred Presvetim Oltarskim Sakramentom, nakon večernje mise koja je u 19h u crkvi sv. Ante. Molitva će biti za naše obitelji.       

 

PETAK

(14. rujna)

BLAGDAN UZVIŠENJA SV. KRIŽA  –  poslije večernje sv. mise pobožnost čašćenja svetoga križa.

U petak za sve učenike, prigodom početka nove školske i vjeronaučne godine sakrament svete ispovijedi u 19.30h. Molimo roditelje da o tome povedu računa i djeci napomenu o svetoj ispovijedi.

 

SUBOTA

(15. rujna)

Spomendan Bl. Djevice Marije Žalosne

U subotu u franjevačkoj crkvi Presvetog Otkupitelja u Splitu na Trsteniku s početkom u 10.30h bit će svečano zavjetovanje četvorice mladih fratara.

Uključi te ih u svoje molitve da ustraju na započetom putu.

 

NEDJELJA

(16. rujna)

U nedjelju 16. rujna župa hodočasti u SOLIN I SINJ prigodom TREĆEG NACIONALNOG SUSRETA HRVATSKIH KATOLIČKIH OBITELJI. Oni koji su se prijavili polazak je u 6.30h ispred samostana, a koji nisu još uplatiti molimo da to učine poslije svetih misa. Cijena autobusa je 60 kn.

 

 

 

 

 

 

 

Od KATOLIČKOG TISKA: Glas Koncil

Exit mobile version