NaslovnicaNovostiŽUPNIKOVO PISMO

ŽUPNIKOVO PISMO

Hvaljen Isus i Marija, dragi župljani
Mislim da ste svjesni situacije u kojoj se nalazimo, kako iz dana u dan postaje sve nepovoljnija. Vrijeme koje nam dolazi zasigurno traži da kao vjernici i kršćani odgovorimo u duhu Isusa Krista da ostanemo povezani u molitvi i sakramentima.
Stoga, dragi župljani sve vas potičem na osobno molitvu u svojoj obitelji, svaki dan barem 10 min ili pola sata da se okupite, da izmolite krunicu, da pročitate Riječ Božju, da postite o kruhu i vodi jedan dan u tjednu. Neka ta naša žrtva bude na nakanu prestanka ove pandemije, da ostanemo složni a ne razjedinjeni, da prije svake neke životne odluke u koju ćemo donijeti za sebe, za svoju obitelj ili za svoju djecu, da zazovemo Duha Svetoga i tek onda iz osobne molitve razborito mogli odlučiti. Kao vaš župnik i pastir, koji vas vodi i koji vašu djecu odgaja i priprema za sakramente MOLIM VAS I POTIČEM.
VRIJEME ODLUKE DOLAZI, ne znam koliko ste svjesni ali vidim da kao župna zajednica, društvo i Crkva ne idemo pravilno. Svoje živote posvetimo Kristu i Blaženoj Djevici Mariji u kojima je jedini spas. Kada to učinimo nema onda straha i brige za živote jer mi smo stvoreni za vječnost NEBO, a ne za ovo malo prolaznog koji u tren nestane.
Stoga, crkva sv. Ante na Šubićevcu Vam je otvorena za osobnu molitvu svaki dan od 7h do 12.30h i od 16h do 19h.
  • Uključite se svaki dan u zajedničku krunicu u 17.30h prije večernje svete mise koja je u 18h.
  • Uključite se u POBOŽNOST SV. JOSIPU svake srijedu u 17.15h
  • Uključite se u klanjanje pred Presvetim Oltarskim Sakramentom svakog četvrtka nakon večernje mise.
POČNIMO ŽIVJETI SAKRAMENTALNO i svoju vjeru jačati.
Neka nas sve ujedini Duh Sveti u molitveno zajedništvo.
fra Mario Radman, župnik

 

Povezani članci

Najnovije vijesti