NaslovnicaNovostiRASPORED BOGOSLUŽJA I OBAVIJESTI (5. – 12. siječnja 2020.)

RASPORED BOGOSLUŽJA I OBAVIJESTI (5. – 12. siječnja 2020.)

 2. NEDJELJA PO BOŽIĆU

 

PONEDJELJAK

(6. siječanj)

SVETKOVINA BOGOJAVLJENJA ILI SVETA TRI KRALJA.

Svete mise u našoj župi su u: 10 i 18 sati. Blagoslov vode na sv. misi u 10 sati.

/Molimo ponesite svoje posudice za bl. vodu./

ČETVRTAK

(10. siječanj)

Nakon večernje mise u 18h je klanjanje pred Presvetim Oltarskim Sakramentom, u crkvi sv. Ante. Klanjanje animira bend TALITA KUM.
NEDJELJA

(12. siječanj)

KRŠTENJE GOSPODINOVO, završetak božićnog vremena.
  • Župa sv. Ante organizira BOŽIĆNU TOMBULU u subotu, 11. 01. 2020. za ministrante, članove dječjeg zbora, prvopričesnike, krizmanike i za djecu od 1 do 8 razreda. Početak tombule je u 16h u velikoj župnoj dvorani.
  • Povodom završetka božićnog vremena pozivamo Vas na koncert akustičnih pjesama suvremene kršćanske duhovne glazbe GOSPEL ON GUITAR – EVANĐELJE NA GITARI, koji će održati svjetski poznati gitarist ANDREJ GROZDANOV, u nedjelju, 12. 01. 2020. u crkvi sv. Ante na Šubićevcu u 19h. Pozivamo sve ljubitelje duhovne glazbe da dođu na koncert i poslušaju prekrasne izvedbe.
  • U utorak, 7. 01. započinje II. polugodište. Župni vjeronauk i drugi vjernički susreti će započeti od idućeg tjedna prema redovitom rasporedu.
  • Završen je blagoslov obitelji u našoj župi. Zahvaljujemo vam na srdačnoj gostoljubivosti i prijemu svećenika. Za sve vas, dobročinitelje ove župe, redovito se molimo i subotom navečer služimo sv. misu. One obitelji koju su bile odsutne za vrijeme blagoslivljanja, a željele bi primiti blagoslov, mogu se javiti pa ćemo naknadno doći do vas!
Povezani članci

Najnovije vijesti