NaslovnicaNovostiRASPORED BOGOSLUŽJA I OBAVIJESTI (31. listopada – 7. studenoga 2021.)

RASPORED BOGOSLUŽJA I OBAVIJESTI (31. listopada – 7. studenoga 2021.)

31. nedjelja kroz godinu

Svete mise nedjeljom: 9.30h (župna misa), 11h (dječja/obiteljska misa) i

18h (misa za mlade).

Svete mise preko tjedna svaki dan u: 7 i 18 sati. 

NEDJELJA

(31. listopada)

Uoči svetkovine Svih Svetih u župi organiziramo MOLITVENO BDIJENJE MLADIH “HOLYWIN – SVETOST POBJEĐUJE”. Nakon večernje svete mise će biti CJELONOĆNO KLANJANJE od 19h do jutarnje mise u 9:30h. Kroz zajedništvo, pjesmu, bdjenje i molitvu cilj Holywina je obnoviti običaj okupljanja na molitvu i bdjenje uoči velikih katoličkih svetkovina.
PONEDJELJAK

(1. studenoga)

SVETKOVINA SVIH SVETIH Kada se molimo, razmišljamo, i slavimo svete ljude koji su postigli vječno spasenje te su nam sada uzori i pomoćnici u nebu. Ali to je dan i onih koji su živjeli svetim životom ili su zaboravljeni, a Crkva ih nije proglasila svetima. Svete mise u župi u 9.30h i 18h. Nakon večernje svete mise će biti gledanje filma ”sv. Josip iz Nazareta” u župnoj dvorani.

Sveta misa na Kvanju koju predslavi mons. Tomislav Rogić je u 15h.

UTORAK

(2. studenoga)

SPOMEN SVIH VJERNIKA POKOJNIKA. DUŠNI DAN – Kada se sjećamo naših pokojnika i molimo se da što prije postignu mjesto među svetima. Svete mise u župi u 7h i 18h.

Probe za zborove: Dječji zbor ”Ljiljani” u 19h i Zbor sv. Ante u 20h.

SRIJEDA

(3. studenoga)

Spomen svih pokojnih članova Franjevačkih redova

POBOŽNOST SV. JOSIPU u 17.15h.

Nakon večernje mise susret Franjevačkog Svjetovnog Reda.

ČETVRTAK

(4. studenoga)

Sv. Karlo Boromejski, biskup (Spomendan)

Klanjanje pred Presvetim Oltarskim Sakramentom, nakon večernje mise

u 18h u crkvi sv. Ante. Klanjanje animira bend TALITA KUM.

Likovno-kreativna radionica u 17.30 sati.

PETAK

(5. studenoga)

Prvi petak – prigoda za ispovijed i pobožnost Srcu Isusovu prije večernje sv. mise u 17.45h.
NEDJELJA

(7. studenoga)

32. NEDJELJA KROZ GODINU

  

Ostale obavijesti:

  • Dragi župljani, molimo vas da se počnete prijavljivati za blagoslov obitelji koji ove godine započinjemo u došašću. Stoga, popunite prijavnicu preko interneta koja se nalazi na našoj web stranici: https://www.e-zupe.com/najava/blagoslov/zupa-subicevac ili prijavnicu možete uzeti sa stolića za duhovni tisak. Župnik će doći onima koji se prijave i žele primiti svećenika u svoj dom.
  • Na svetkovinu SVIH SVETIH i DUŠNOG DANA vjernici mogu u svim crkvama, dobiti POTPUNI OPROST, koji se može namijeniti samo ZA POKOJNE.
  • Ovaj tjedan djeca nemaju kateheze za prvu pričest i krizmu. Isto tako ministrantski susret neće biti u subotu.
  • Župa sv. Ante u Šibeniku na Šubićevcu pokrenula je MISIJSKU AKCIJU pod nazivom 1 KN=1 OBROK. Ovom akcijom želimo pomoći misiju u Zambiji u Africi koju vodi don Boris Dabo. Pozivamo župljane, posebno djecu i mlade da mogu preuzeti svoju misijsku kutijicu u Cilj ove akcije da se svakog dana ubaci 1 KUNA u misijsku kutijicu i na taj način prehranjuješ jedno dijete, da se izmoli Oče naš, Zdravo Marijo i slava Ocu za potrebe misija i misionara. Akcija završava na 3. nedjelju došašća 12. 12. 2021., kada trebate donijeti misijske kutijice u crkvu i ostaviti ispred oltara prije svetih misa. Koliko ti znači jedna kuna u životu i što možeš kupiti s njom? Djeci u Africi znači obrok za jedan dan. Zajedno budimo ustrajni u djelima i molitvi za misije. Moto koji će nas pratiti u ovoj akciji glasi: ”Ne možemo ne govoriti što vidjesmo i čusmo” Dj 4,20.
  • Naš župni caritas povodom svetkovine Svih Svetih i Dušnog dana upriličuje HUMANITARNU AKCIJU PRODAJE LAMPIONA. Sva novčana sredstva koja se skupe idu za liječenje naše male Kiare Goršić. Svijeće možete kupiti na izlazu iz crkve kod naših volontera iz caritasa. Kad činiš dobro, čini dvostruko dobro.
Povezani članci

Najnovije vijesti