RASPORED BOGOSLUŽJA I OBAVIJESTI (28. kolovoza – 4. rujna 2022.)

Svete mise nedjeljom: 9 sati i 19 sati.

Svete mise preko tjedna u kolovozu: 7 sati.

22. nedjelja kroz godinu

PONEDJELJAK

(29. kolovoz)

Mučeništvo (Glavosijek) sv. Ivana Krstitelja (Spomendan).           
UTORAK

(30. kolovoz)

Započinje DEVETNICA MALOJ GOSPI.

Posebno se slavi u župi Gospe van Grada u Varošu.

Detalje o samoj devetnici možete vidjeti na plakatima oglasnih ploča.

SRIJEDA

(24. kolovoz)

Sv. Bartol, apostol (Blagdan)
ČETVRTAK

(1. rujna)

Nastavljamo sa večernjim svetim misama u 19 sati. Nakon večernje mise će biti CJELONOĆNO KLANJANJE pred Presvetim Oltarskim Sakramentom. Izaberi svoju uru klanjanja.
PETAK

(2. rujna)

PRVI PETAK. Pobožnost devet prvih petaka.

U 18.45h molimo zlatnu krunicu i litanije u čast Srcu Isusovu.

Prigoda za sv. ispovijed od 18.30h.

SUBOTA

(3. rujna)

POBOŽNOST PRVIH PET SUBOTA BEZGREŠNOM SRCU MARIJINU

nakon večernje mise.

 

  • Naša župa organizira HODOČAŠĆE NA UDBINU povodom DANA HRVATSKIH MUČENIKA u subotu, 10. rujna 2022. Polazak je u 06:30h ispred crkve sv. Ante na Šubićevcu. Prijave u sakristiji kod župnika.
  • Pred nama je još jedan Susret hrvatske katoličke mladeži koji će se održati u subotu, 17. 9. 2022. u Bjelovaru, pod geslom “Gore srca”. Želja nam je da se i mladi iz naše župe prijave za ovaj susret! Pozivamo mlade da se mogu prijaviti kod župnika nakon svetih misa.
  • Franjevački samostan i Župa sv. Ante Padovanskog u Šibeniku na Šubićevcu vas poziva na prikazivanje filma “RAZGOVOR”, Dominika Sedlara, u srijedu, 14. rujna 2022., s početkom u 19.30h u velikoj samostanskoj dvorani. Nakon sjajne premijere i odličnih komentara nazočnih, odlična režija i gluma dvoje engleskih glumaca (Caspar Phillipson i Dylan Turner) uz nekoliko hrvatskih (Doris Pinčić, Kruno Bakota…) nikoga neće ostaviti ravnodušnim. Ne propustite ovaj film koji prikazuje jedini razgovor između nadbiskupa Stepinca i Tita. Pogledajte kako je Stepinac rekao Titu NE! Cijena karte 30 kn. Sav prihod ide za Željku Jurić, poznata je kao djevojka u plavom kaputicu iz Vukovarske kolone, koja otvara muzej za djecu stradalom u domovinskom ratu u selo Berak pored Vukovara.
  • Odrasli koji bi željeli primiti sakramente kršćanske inicijacije (krštenje, krizmu, pričest), mogu se prijaviti do početka mjeseca listopada u župni ured i dogovoriti početak kateheze odnosno priprave za primanje sv. sakramenata. Kateheze za Katekumenat počinju u četvrtak, 15. rujna u 20h u Župi Srca Isusova na Baldekinu.