RASPORED BOGOSLUŽJA I OBAVIJESTI (20. – 27. kolovoza 2023.)

20. nedjelja kroz godinu

Svete mise nedjeljom: 9.00 i 19.00 sati.

Svete mise preko tjedna u kolovozu: 7.00 sati.

 

PONEDJELJAK

(21. kolovoza)

Sv. Pio X, papa (Spomendan)
UTORAK

(22. kolovoza)

Blažena Djevica Marija Kraljica (Spomendan)
SRIJEDA

(23. kolovoza)

Bl. Miroslav Bulešić, prezbiter i mučenik (Spomendan)
ČETVRTAK

(24. kolovoza)

Sv. Bartol, apostol (Blagdan)
PETAK

(25. kolovoza)

Sv. Ljudevit, kralj, zaštitnik OFS (Spomendan)
SUBOTA

(26. kolovoza)

DUHOVNO MOLITVENI SUSRET

Cjelodnevno klanjanje od 7.30 do 18.00 sati.

NEDJELJA

(27. kolovoza)

20. NEDJELJA KROZ GODINU

 

  • Dragi župljani sve Vas pozivamo na Humanitarni koncert koji će nam održati ALAN HRŽICA i njegov gost: FRA MARIN KARAČIĆ na Tvrđavi Sv. Mihovila u Šibeniku. Početak koncerta zakazan je rujna 2023. u 20:30 sati. Ulaznice su u prodaji i možete ih nabaviti preko sustava Eventim: https://www.eventim.hr/…/alan-hrzica-duhovni…/event.html ili nakon svetih misa u sakristiji kod župnika. Cijena ulaznice je 15€. Dio skupljenih sredstava donirat će se u humanitarne svrhe pedijatriji OB. Šibenik. Osigurajte svoje mjesto na ovoj večeri molitve i slavljenja. Organizator koncerta je naš Franjevački samostan i župa sv. Ante Padovanskog u suradnji sa gradom Šibenik.
  • Franjevački samostan i župa sv. Ante Padovanskog u Šibeniku na Šubićevcu organiziraju DUHOVNO MOLITVENI SUSRET svake zadnje subota u mjesecu (subota, 8. 2023.) pod geslom: Prvu si ljubav svoju ostavio. Vrati se. Spomeni se. Obrati se. (Usp. Otk 2,4-5) Pozivamo sve bračne parove u krizi, razočarane, povrijeđene, sve koji ne mogu i ne znaju što ni kako dalje, kao i sve one koji imaju ”solidan” brak jer može biti bolji. Duhovno molitveni susreti će se održavati u crkvi sv. Ante Padovanskog u Šibeniku na Šubićevcu. Program koji će nas pratiti: od 7.30 do 18.00 sati Cjelodnevno klanjanje, u 18.00 sati Krunica i prilika za ispovijed, u 18.30 sati Nagovor, u19.00 sati Sveta misa, nakon mise Euharistijsko klanjanje. Preporučuje se post te subote. BOG UVIJEK IMA BOLJE RJEŠENJE! Dođi i vidi.
  • Župa Uznesenja Marijina u Bilicama poziva na DUHOVNU OBNOVU ZA PAROVE KOJI ŽELE IMATI POTOMSTVO u petak, 25. 8. 2023. Program duhovne obnove počinje u 18.15 sati krunicom sa razmatranjima, u 19 sati Sveta Misa, nagovor i Klanjanje pred Presvetim. Od 18 do 19 sati, prigoda za ispovijed. Voditelj: Fra Lazar Perica, župnik.

 

ŽENIDBENA NAPOVIJED:

Ženi se Krešimir Ivić, sin Borisa i Ivanke r. Silov, mladić iz Šibenika sa Šubićevca i uzima Martu Podrug, kći Ante i Antonije r. Perković, djevojka iz Piramatovaca. Vjenčanje u subotu, 26. kolovoza u Piramatovcima.