NaslovnicaNovostiRASPORED BOGOSLUŽJA I OBAVIJESTI (18. – 25. listopada 2020.)

RASPORED BOGOSLUŽJA I OBAVIJESTI (18. – 25. listopada 2020.)

Svete mise nedjeljom u: 9.30h (župna misa), 11h (dječja/obiteljska) i 18h (misa za mlade)

Svete mise preko tjedna svaki dan u: 7 i 18 sati.

 

29. nedjelja kroz godinu

LISTOPADSKA POBOŽNOST u 17.30 sati.

 

 

NEDJELJA

(18. listopad)

Danas Crkva obilježava Svjetski dan misija ili Misijsku nedjelju.

Pri izlazu iz crkve možete uzeti papirić sa imenom misionara za kojega ćete moliti.  Priloge za kršć. misije i misionare moći ćete udijeliti u milostinji na misama!

Prigodno ćemo obilježiti preko dječje misi u 11h.

Zajedno budimo ustrajni u djelima i molitvi za misije.

PONEDJELJAK

(19. listopad)

Sv. Petar Alkantarski, prezbiter (Spomendan)

FRAMA ima susret u 20.30 sati. Pozivamo mlade da se pridruže Frami.

UTORAK

(20. listopad)

Nakon večernje mise susret Franjevačkog Svjetovnog Reda.
SRIJEDA

(21. listopad)

Probe pjevanja za  dječji zbor ”Ljiljani” u 19 sati.
ČETVRTAK

(22. listopad)

Sv. Ivan Pavao II, papa (spomendan)

Klanjanje pred Presvetim Oltarskim Sakramentom, nakon večernje mise u 18h u crkvi sv. Ante. Klanjanje animira bend TALITA KUM.

PETAK

(23. listopad)

Sv. Ivan Kapistranski, prezbiter (spomendan)

Probe pjevanja za zbor sv. Ante u 18.30 sati.

Molitvena zajednica Effata ima svoj susret u 19h u crkvi.

SUBOTA

(24. listopad)

Ministranti imaju susret u 11h.
NEDJELJA

(25. listopad)

Iduću nedjelje   preko večernje svete mise u 18h Mjesno bratstvo Franjevačkoga svjetovnog reda (OFS) „Sv. Ante Padovanski“ će imati obred trajnog i privremenog zavjetovanja (obećanje evanđeoskoga života) i primanja u Franjevački svjetovni red (OFS). Misu će predslaviti fra Stipe Nimac, OFM, predsjednik Konferencije područnih duhovnih asistenata zadarsko-šibenskog područnog bratstva OFS-a „Sv. Nikola Tavelić“ (Zadar).

 

Ostale obavijesti:

 

  • LISTOPADSKA POBOŽNOST. Marijin mjesec. Svaku večer u 17.30 sati je listopadska pobožnost. Molimo osobno i zajednički Gospinu krunicu! Mjesec listopad, je mjesec Svete Krunice. U nakani krunice, svaki dan ćemo moliti za potrebe obitelji u našoj župi. Pozivamo vjernike, djecu i mlade da dođete na molitvu sv. krunice svaki dan u crkvi sv. Ante.

 

 

  • Mjesno bratstvo Franjevačkoga svjetovnoga reda (OFS) „sv. Ante Padovanskoga“ za prigodu slavlja trajnih i privremenih zavjeta te primanja u OFS-a, koje će se održati u iduću nedjelju, 25. listopada 2020. u 18 sati priređuje DUHOVNU OBNOVU za članove OFS-a koja započinje u četvrtak 22. veljače do subote, 24. listopada 2020. u župi sv. Ante s početkom u 17 sati. Molimo sve članove OFS-a da se uključe u duhovnu obnovu.

 

 

  • Dragi roditelji, pozivamo vas da upišete svoju djecu na župnu katehezu. Posebno pozivamo roditelje prvopričesnika i krizmanika čija djeca u ovoj školskoj godini upisuje, 7., i 8. razred osnovne škole, a žive na području naše župe da izvrše upis svoje djece na vrijeme kako bismo mogli započeti kvalitetnu pripremu za primanje ovih sakramenata. Upisi su užupnoj dvorani subotom u 10 sati ili nakon nedjeljnih svetih misa.

 

  • Župni caritas povodom blagdana Svih Svetih i Dušnog dana upriličuje humanitarnu akciju prodaje svijeća. Novčana sredstva idu za pomoć socijalno ugroženih obitelji. Svijeće možete kupiti u iduće nedjelje, 25. 10. na izlazu iz crkve kod naših volontera.

 

  • Započela je molitvena inicijativa ”40 dana za život” u gradu Šibeniku pred Općom bolnicom Šibenik koja traje do 1. studenoga 2020. Molitva i bdijenje će se održavati svaki dan od 8 do 20 sati. Molimo župljane da se uključe u molitvu i neka ovaj početak bude kraj pobačaju u tvome gradu.

 

  • Inicijativa ”40 dana za život” organizira tribinu ”Iscjeljenje očeva srca” koja će se održati u subotu 24. 10. 2020. u 19.30h u Katoličkom duhovnom centru u Bilicama. Predavači su: fra Lazar Perica, župnik u Bilicama i Davor Sošić, provoditelj programa ”Iscjeljenje očeva srca”. 
Povezani članci

Najnovije vijesti