NaslovnicaNovostiRASPORED BOGOSLUŽJA I OBAVIJESTI (11. – 18. ožujka 2018.)

RASPORED BOGOSLUŽJA I OBAVIJESTI (11. – 18. ožujka 2018.)

ČETVRTA KORIZMENA NEDJELJADominica ”Laetare” SREDOPOSNA – sredina je korizmenog posta (u četvrtak prije ove nedjelje pada sredina posta, pola je korizme već prošlo).       

NEDJELJA

(11. ožujak)

4. Korizmena nedjelja – put križa i sveta misa, s početkom u 17.15 sati.
PONEDJELJAK

(12. ožujak)

Biblijska večer u 18.30 sati. Tema naših susreta će biti ”Muka po Ivanu”.

Pozivamo sve vjernike na dublje promišljanje Isusove muke.

UTORAK

(13. ožujak)

Vjeronauk za prvopričesnike: 3.a u 10 sati.

Franjevački Svjetovni red ima susret u 18.30 sati

Svakog UTORKA od 17 do 19 sati prikupljamo prehrambene proizvode i higijenske potrepštine koje možete donijeti u naš župni caritas.

SRIJEDA

(14. ožujak)

Probe pjevanja za zbor sv. Ante u 16 sati

Probe pjevanja za  dječji zbor ”Ljiljani” u 17.30 sati

ČETVRTAK

(15. ožujak)

Vjeronauk za prvopričesnike: 3.b. i c. u 17 sati

Euharistijsko klanjanje iza večernje svete mise u 18.30 sati.

PETAK

(16. ožujak)

Likovno-kreativna radionica od 17 do 19 sati

Vjeronauk za krizmanike u 16.30 sati (kroz korizmu)

Peti korizmeni petak. Pobožnost križnog puta u 17.15h,  poslije kojeg je sv. misa, korizmena propovijed. Tema ovog korizmenog petaka je: NEUMJERENOST U JELU I PIĆU – UMJERENOST. Molitveni križni put predvode učenici 4 raz. osnovne škole. Pozivamo djecu, mlade, roditelje i sve vjernike da se uključe u korizmene petke.

SUBOTA

(10. ožujak)

Ministranti imaju svoj susret u 11 sati.

 

  • Najavljujemo korizmenu TRIBINU ZA MLADE, koja će se održati u našoj crkvi u subotu, 17. ožujka, s početkom u 17 sati. Dolaze nam mladi iz molitvene zajednice ”Srce Isusovo”. Svoje svjedočanstvo vjere s mladima će podijeliti njihov voditelj glazb. umjetnik Alan Hržica. Program: u 16 sati je doček mladih i druženje u velikoj dvorani, u 17h predstavljanje zajednice, 18h sveta misa i svjedočanstvo; zatim klanjanje i slavljenje. Pozivamo sve mlade, djecu, odrasle da dođu i budu dio ove tribine.
  • Hrvatsko katoličko društvo prosvjetnih djelatnika “Biskup Srećko Badurina” organizira tribinu pod nazivom “Istina o Instabulskoj”. Tribina će se održati u utorak 13. ožujka s početkom u 19:00 sati u Gradskoj knjižnici ”Juraj Šizgorić”. Predavači: Ladislav Ilčić i Marija Friedrich.
  • Frama Šubićevac i Frama Gospe van Grada tradicionalno organiziraju Uskrsnu karitativnu lutriju. Cijena kupona je Kupon možete kupiti poslije svetih misa, u župnom uredu ili u subotom u centru Dalmare. Sav prihod od prodaje kupona ide za siromašne obitelji iz župe. Izvlačenje dobitnika će biti 2. travnja 2018. u 19.30 sati u župnoj dvorani, ili možete pratiti prijenos uživo na facebook stranici Samostan i župa sv. Ante – Šubićevac.

 Od DUHOVNOG TISKA ČITAJTE: Glas Koncila; Glasnik Mira;

Glasilo Sl. B. Dobri otac Ante Antić i List ”Marija”

Prethodni članak
Sljedeći članak
Povezani članci

Najnovije vijesti