NaslovnicaNovostiRASPORED BOGOSLUŽJA I OBAVIJESTI (10. – 17. siječnja 2021.)

RASPORED BOGOSLUŽJA I OBAVIJESTI (10. – 17. siječnja 2021.)

Krštenje Gospodinovo

/završetak božićnog vremena/

Svete mise nedjeljom u: 9.30h (župna misa), 11h (dječja/obiteljska) i

18h (misa za mlade).

Svete mise preko tjedna u: 7h i 18h.

Pola sata prije večernje mise se moli sv. krunica. 

PONEDJELJAK

(11. siječanj)

Susret franjevačke mladeži – FRAMA u 19 sati.
SRIJEDA

(13. siječanj)

POBOŽNOST SV. JOSIPU u 17.15 sati.
ČETVRTAK

(14. siječanj)

Nakon večernje mise u 18h je klanjanje pred Presvetim Oltarskim Sakramentom, u crkvi sv. Ante. Klanjanje animira bend TALITA KUM.
SUBOTA

(15. siječanj)

Sv. Bernard i drugovi, prvomučenici u OFM (blagdan)
NEDJELJA

(17. siječanj)

2. NEDJELJA KROZ GODINU

 

  • Naši volonteri župnog caritasa pola sata prije svetih misa skupljaju hranu za naše korisnike u prostorijama caritasa. Podjela hrane je svakog 13. u mjesecu od 17 do 18 sati.
  • Dragi župljani, postavljena je kutija gdje možete ostaviti svoja novčana sredstva za stradale u potresu. Naša župa skuplja novčane priloge za franjevačku župu s Bartola Apostola u Hrastovici i župu sv. Ivan Pavao II. u Petrinji. Sav prilog koji skupimo kroz ovih mjesec dana ide na račun župe za obnovu crkve. STOGA POZIVAMO SVE KOJI MOGU DA U SVOJIM MOGUĆNOSTIMA POMOGNU.
  • Zajednica Božja pobjeda je kreirala moderan i funkcionalan katolički planer, i pred vas donosi planer za 2021., koji je proizašao iz osluškivanja poticaja Duha Svetoga. Oni koji žele planer za 2021. mogu uzeti nakon svetih misa ispred crkve kod naših framaša. Cijena je 120kn, a novac ide samoj zajednici od prodanih planera. Planer nosi tri različita dizajna naslovnice – plavi, rozi i crni, dok je koncept i sadržaj svih planera jednak, prožet citatima o 12 plodova Duha Svetoga – gdje je svakom plodu Duha posvećen jedan mjesec.
  • U samostanu sv. Lovre na Gorici svete mise nedjeljom su u 9.30h, a radnim danom u 17h. Molitva krunice započinje u 16.30h.
Povezani članci

Najnovije vijesti