NaslovnicaNovostiPromocija knjige "Ti si svjedok" autora Zlatka Krznarića

Promocija knjige “Ti si svjedok” autora Zlatka Krznarića

„Ti si svjedok“ naziv je knjige koju je, sam autor, Zlatko Krznarić predstavio u nedjelju, 9. listopada 2022, preko župne svete mise, u Župi sv. Ante Padovanskog u Šibeniku na Šubićevcu na poziv Udruge ”Hrvatske žene” i župnika spomenute Župe fra Maria Radmana.
Naslov knjige „Ti si svjedok“ nosi u sebi širinu koja se odnosi na svakog čovjeka, jer po meni je svaki ljudski život jedna unikatna i originalna priča, samo što sam ja potaknut na neobičan način dio svoje stavio na papir.
Jednog sam se jutra u sebi hrabro usudio postaviti ovako pitanje: „Bože moj, što bi Ti htio da danas učinim za Tebe?“ Odmah su na to mojim bićem prodorno i jasno prostrujile dvije tada još neshvatljive riječi: „Piši knjigu!“ „Što? Kako? O čemu? Ne mogu ja to.“ Postavio sam pitanje, ali kao da unaprijed nisam računao na odgovor. Da bi mogla nastati ova knjiga, očito sam trebao imati sređen život, materijalnu sigurnost i zdravlje, a zatim izgubiti sve osim…
Vrativši svoje blagodati, prepoznao sam među njima i onu najvrjedniju. Važno je imati nadu, optimizam i samopouzdanje u životu, ali još je važnije znati da u svim našim padovima nikada nismo sami.
Veliku važnost u njegovoj obitelji, nakon njegove životne nesreće i obraćenja, igra obiteljska molitva. „To bih htio da zaživi u svakoj obitelji“, naglašava Krznarić, navodeći mnoge milosti koje je njegova obitelj zadobila moleći krunicu svaki dan.
 
 
 
Inače, Zlatko Krznarić rođen je 1972. g. u Čakovcu. Vozač je po struci i još se uvijek bavi prijevozom trupaca. Deset je godina uspješno nastupao na međunarodnim motociklističkim utrkama (speedway). Višestruki je osvajač Prvenstva Hrvatske i brojnih međunarodnih nagrada. Od 1998. g. oženjen je svojom suprugom Sandrom. Živi u Šenkovcu kraj Čakovca.
Otac je petero djece: trojice sinova, Sebastiana, Luke i Lea, te dviju kćeri, Mirjam i Ane. Već duži niz godina vrlo predano sudjeluje u brojnim aktivnostima unutar Katoličke Crkve. Sabirući razna iskustva, na taj je način ujedno i nastala ova knjiga otvorenih, iskrenih i vrlo snažnih životnih svjedočanstava.
 
 
 
 
Povezani članci

Najnovije vijesti