NaslovnicaNovostiNAJAVA: Misionarka s. Marija Čibarić i predstavljanje dvije knjige fra Stojana Damjanovića

NAJAVA: Misionarka s. Marija Čibarić i predstavljanje dvije knjige fra Stojana Damjanovića

Dragi župljani i ljubitelji misija,
nakon Konga, Ruande i Zambije i ove godine u našu Župu sv. Ante Padovanskog u Šibeniku na Šubićevcu dolazi nam naša misionarka sa dalekih Salomonskih otoka, a to je s. Marija Veronika Ćibarić, časna sestra Družbe sestara milosrdnica sv. Vinka Paulskoga.
Sve vas pozivamo da u Nedjelju, 24. srpnja 2022., dođete na večernju svetu misu u 19h kako bi se susreli sa našom misionarkom, poslušali njezino svjedočanstvo i pomogli ovoj misiji i našim sestrama koje tamo djeluje.

 

U nedjelju, 24. srpnja 2022., naša domaća Crkva u svojem misijskom djelovanju slavi DAN SV. KRISTOFORA – onoga koji je “nositelj Krista”. Naši misionari su pravi nositelji Krista i njegove riječi onima koji ju nikada nisu imali mogućnost čuti.
Stoga, Župa sv. Ante Padovanskog u Šibeniku na Šubićevcu organizira predstavljanje dviju knjiga fra Stojana Damjanovića u samostanskoj dvorani s početkom u 20 sati. Knjige ”Afričko bogatstvo” i ”Visovac, Gospina oaza mira” osim samog autora knjige će predstaviti i razni gosti. Inače, fra Stojan je bivši misionar koji je preko dvadeset godina proveo u Kongu.
Osim, predstavljanje knjiga preko večernje svete mise u 19 sati u župu nam dolazi naša misonarka iz dalekih Salomonskih otoka s. Marija Veronika Ćibarić, časna sestra Družbe sestara milosrdnica sv. Vinka Paulskoga. Misionarka će nam progovoriti o misijama, iznijeti svoje svjedočanstvo i sve nas potaknuti da budemo iskreni prijatelji misija.
Neka nas ovaj milosni događaj kako za našu župu ali i za grad Šibenik potakne, da se svojim dolaskom odazovemo i pomognemo kako bi mogli spasiti živote i vratiti zdravlje poput svetog Kristofora. Neka naša srca budu ispunjena ljubavlju prema braći ljudima.
 
Povezani članci

Najnovije vijesti