3. ožujka, Šibenik – Šubićevac: Slavlje privremenih zavjeta i primanje u OFS

0
81

Zadarsko-šibensko područno bratstvo OFS-a „Sv. Nikola Tavelić“, Zadar

Područno vijeće

 

Obred privremenog zavjetovanja (obećanje evanđeoskoga života) i primanja u Franjevački svjetovni red (OFS) Mjesno bratstvo Franjevačkoga svjetovnog reda (OFS) „Sv. Ante Padovanski“ (u osnivanju) bit će u nedjelju, 3. ožujka 2019. u crkvi Sv. Ante Padovanskoga u Šibeniku na Šubićevcu u 18 sati.

 

Misu će predslaviti fra Stipe Nimac, OFM, predsjednik Konferencije područnih duhovnih asistenata zadarsko-šibenskog područnog bratstva OFS-a „Sv. Nikola Tavelić“ (Zadar). Misi će nazočiti i fra Mario Radman, OFM, (gvardijan i župnik), duhovni asistent te duhovni asistenti pozvanih Mjesnih bratstava OFS-a

 

Privremeno će se zavjetovati trinaest kandidatica, a i jedan će biti primljenik. Zavjete će u ime OFS-a i Crkve primiti Svemirka Matić, OFS, područna ministra, a fra Stipe Nimac, OFM, područni duhovni asistent potvrđuje.

 

Kandidat za primanje:

 1. Ivica Škenber

 

Kandidatice za privremeno zavjetovanje (obećanje evanđeoskoga života):

 1. Slavojka Baranić
 2. Nevena Jakelić, voditeljica
 3. Josipa Jurat
 4. Jelena Mašić
 5. Marina Mijat
 6. Ljiljana Morić
 7. Ana Paić Karega
 8. Helena Pivac
 9. Senka Rak
 10. Mirjam Tomljanović
 11. Danka Vidačak
 12. Vinka Kulušić
 13. Dragica Šupe

 

Kandidatice privremenih zavjeta (obećanja evanđeoskoga života) i kandidat primanja pripremat će se za slavlje prigodnom trodnevnom duhovnom obnovom. Duhovna obnova će se održati od četvrtka, 28. veljače do subote, 2. ožujka 2019. u crkvi župe Sv. Ante Padovanskoga, Bana Ivana Mažuranića 3a, u Šibeniku na Šubićevcu, s početkom u 17 sati.

Duhovnu obnovu vodit će fra Mario Radman, OFM, (gvardijan i župnik) duhovni asistent.